KINA-PORTAL.DK

Indgangsportal til kinesisk samfund, kultur, historie og meget mere...

Denne side blev sidst ændret den 16-Apr-2020
 Art. 5.2.2.4.2.

I den kinesiske astrologi (shēngxiào 生肖) starter det nye år lørdag den 28. januar 2017 og varer til og med den 15. februar 2018
Det kinesiske nytår (der også kaldes for Måneåret eller Forårsfesten) 2017 er hanens år, og hanens tilknyttet element er Ild (Ild Hanen).

Den kinesiske astrologi har 12 dyr, der repræsenterer en 12-års cyklus og ikke 12-måneders cyklus, som vi kender til i den vestlige astrologi. Hanen år optræder derfor kun hvert 12. år, og med det tilhørende element ild, er det kun hvert tresindstyvende år (2017 og 1957).

Det kinesiske horoskop er ikke en forudsigelse hvad der vil ske - men snarere "prognose, på samme måde som meteorologiske eller økonomiske prognoser, der er basereret på en række indikatorer, tidligere historie og så videre ... Det er en begrundet prognose om sandsynligheden for at visse betingelser opfyldes i fremtiden.

Alle horoskoptydninger udøver deres egen indflydelse på forskellige aspekter af dit liv, og afslører egenskaber, personlighedstræk, færdigheder og prognoser i forbindelse med din fødselsdato. Men husk, at selv om aflæsningerne afslører den skæbne, der ligger foran dig i henhold til kinesisk astrologi, er det op til dig selv, hvordan du fortolker oplysningerne.

Man undgår ikke de udfordringer, som livet indeholder. Men med horoskopet, er der mulighed for at planlægge de tidsperioder, som er udfordrende på en måde, så perioderne bruges konstruktivt. Mange mennesker oplever modgang, som noget negativt, men ved at fokusere anderledes og bruge sine kræfter på at lede modgang til medgang, er der helt andre perspektiver i sigte. Større udfordringer i ens liv, er ofte starten eller muligheden for at kunne ændre sit liv i en ønsket retning.

2017 er Ild-hanens år

Hanens år generelt for 2017
Hanen vil sikkert gale ret så kraftigt i sit eget år, og verden vil vågne op og finde gaderne fyldt med folk i forbindelse med et optog eller en demonstration. Det kan være for at fejre en eller anden begivenhed, eller for at vise en eller anden samfundsgruppes styrke.
På det storpolitiske område kan der ventes en opblussen af voldsomme partipolitiske eller nationalistiske følelser, og minoriteter, som er under fremmed herredømme, kan give voldeligt udtryk for deres utilfredshed.
Det kinesiske horoskop prognose for 2017 viser også, at dette er et godt år for singler at blive gift, hvor året ser lovende ud for ægteskaber og relationer. Hvis du er gift, kan du planlægge en graviditet. Professionelle relationer vil også vise sig at være frugtbart. Man skal ikke komplicere tingene ved at tænke og analysere for meget.
Ifølge kinesisk astrologi, er Hane årene kendt for at være fyldt med selvstændighed, ærlighed, redelighed og effektivitet. Hårdt arbejde er nøglen til at opnå succes i dette kinesiske nytår. Prognosen for 2017 tyder på, at dette år kan blive gavnligt for din karriere og finansielle investeringer. Men undgå risikable og lyssky forretninger, selv om de kan synes fristende og rentabel.
Prøv alternative healing behandlingsformer til at holde stress på afstand, så du kan bruge dit potentiale til det maksimale.

Ild-hanens karakter.
Den er viljestærk, og kan være en smule hidsig. Den rummer mange lederkvaliteter, har stort organisationstalent, og er uhyre effektiv i sit ar arbejde. Den når ofte sine mål ved ren og skær karakterstyrke, men den er tilbøjelig til at gå lige på og hårdt, og tænker ikke altid på andres følelser. Hvis den kan være lidt diplomatisk, vil den nå langt i livet, og få mange gode venner i stedet t for uvenner. Det er meget vigtigt for ild-hanen at passe på sin tunge, for den er skarp, skarpere end den selv er klar over.

Hvordan vil ild-hanens karakterer påvirker de andre dyrs skæbner i år 2017
Det kinesiske horoskop for 2017, forudser, at dette vil vise sig at være et godt år for Dragen. Slangen og Oksen mens Hanen vil have et stort år. Rotten og tigeren også vil have et godt år. Geden, grisen og aben vil få en blanding af gode og dårlige oplevelser, mens haren, hesten og hunden kan komme ud for et par problemer. Men så længe de har viljen magt og fokus til at overvinde alle udfordringer, kan intet stoppe dem fra at nå sine mål.

Annonce
         Artikel fortsætter efter Annonce

Hvordan går det de enkelte dyr i Hanens år 2017
Vær opmærksom på, om du er født i dagene før eller efter det kinesiske nytår det pågældende år.

Hvis din fødselsdag er mellem 20. januar og 20. februar, skal det kontrolleres nærmere, hvilket tegn man tilhører, eftersom det kinesiske nytår ikke falder på en fast dato hvert år. Du kan finde dit kinesiske dyretegn her ved at indtaste din fødselsdag, klik her.

Rotten
Dette bliver et fint år for dig, måske kan der blive tale om bryllup eller nyt forretningspartnerskab. Det er en ret så hektisk periode du har foran dig, tingene sker bare fra den ene dag til den anden, Det kan skabe vanskeligheder og tilbageslag, som kan føre til ændringer af livsstil, beskæftigelse eller bopæl, men på længere sigt bliver resultaterne meget gunstige. I forbindelse med denne travle periode du har foran dig, må du nok passe lidt bedre på din krop, for ellers har du let ved at pådrage dig infektioner, skader eller overanstrengelse.
Oksen
Efter at Oksen i nogle år har holdt sig til det rutinemæssige, får den nu et nyt liv. I Hanens år kan Oksen genvinder det tabte, og kan tilbagevinde større erkendelse og respekt for det, de beskæftiger dig med. Så begynd at sparre op til dårlige tider.
Pas på ikke at vise arrogance eller at blive overmodig, selvom du får megen medvind i denne tid.
Der venter dig også nogle spændende udfordringer i løbet af året. Det er et år med markante ændringer for oksen, og et udmærket tidspunkt for radikale forandringer såsom forfremmelse, flytte eller skifte job.
Der er områder, hvor der kan blive gennemtrumfet en del markante ændringer, trods din modstand, så du bør holde igen med din sammenbidte egenrådighed. Hvis du arbejder for i stedet for imod, og bruger dine kræfter rigtigt, kan resultatet blive til stor gavn på længere sigt.

Tigeren
I dette år kommer alle Tigerens egenskaber frem. De tilsyneladende store problemer, der kan komme i år kan løses og hjælp vil komme i sidste øjeblik fra uventede steder eller nyfundne venner.
Det er din natur at påtage dig lederrollen, men året i år tyder på, at du har brug for at fokusere på dine kolleger og chefer, hvis du ønsker at være i stand til at fremme i din karriere. Så du skal ikke være bange for at lade andre hjælpe i år. Teamwork er nøglen til at forbedre dit job i år, at være sammen med andre mennesker kan gøre tingene meget nemmere for dig.
Der er udsigt til forfremmelse, og de forretningsmæssige udsigter er gode. Held og lykke følger tigeren, og der er store muligheder for rejser, navnlig dem der har med produktion eller teknologi at gøre, vil kunne give en økonomisk gevinst. Men tigeren kan støde mange gamle venner fra sig ved sit hensynsløse succesjageri.

Haren
Et vanskeligt og hårdt år ligger forude for dem der er født i Harens år. De vil opdage, at der i dette år kommer flere situationer end sædvanligt, der blokerer for mulighederne på områder som handel, social status og endog romantik.
Det kan blive et vanskeligt år for haren, hvor der kan være tale om en del uventede udgifter, og dine penge fordufter væk, hvis ikke du gør noget for at styre dem.  Prøv at være lidt mere nøgtern i denne tid, og vær konservativ i år og lav ikke handler uafhængigt.
Du kan tjene gode penge, hvis du allierer dig med nogen, der står dig nær, og lad dem bære dig igennem, ellers bør du ikke give dig i kast med nye projekter. Det eneste, der hjælper, er tålmodighed.
Heldigvis har livet også sine lysere øjeblikke, haren er også kendt for at være temmelig kunstnerisk og en stor romantisk partner. Alle disse træk, kan hjælpe haren godt i gennem året.
Haren vil have stort udbytte af friluftsliv og kulturelle aktiviteter, og familielivet vil bringe megen lykke.

Dragen
Dragens prognoserne i det kinesiske horoskop for 2017, fortæller dig om at bruge dette år som en slags læreproces. Dragen styrer i høj grad deres egen skæbne i dette år. Brug dine følelser til at hjælpe dig med de sociale interaktioner.
Dragens prognose for 2017 tyder på, at du vil være mere snakkesaligt i år. Dette vil gøre det meget lettere for dig at få venner, end det kunne have været i de foregående år. Brug dine nye venner til din fordel, men ”misbrug” dem ikke.
Du bør undgå konfrontationer med dine uvenner, eller personer som ser anderledes på tingene end du selv gør.
Pas på dig selv, men vær ikke bange for at have det sjovt. Følg dine instinkter i dette hane-år, og du vil helt sikkert få et godt kinesisk nyt år i 2017.
I år kan du også føle dig mere tilbøjelige til at dele dine følelser med andre. Dette synes at gøre dig mere følsomme overfor andre. Hvordan du handler på dette, vil bestemme, hvordan dit sociale liv vil gå i spænd med dette hane-år.

Slangen
For dem der er født i slangens år, bliver 2017 et rigtig opløftende og behageligt Alt, hvad der vedrører karrieren, går godt. Det bliver også en fin tid at være sammen med familien. Og alle disse gode indflydelser kommer dit arbejde ti til gode.
Du behøver ikke at anstrenge dig for at opnå resultater, de kommer af sig selv! Du åbner dig, og strømmer over af livsglæde, og du møder igen den samme forståelse og velvilje, som du selv udstråler, og det siger ikke så lidt. Du er med andre ord mere populær. Du nyder livet, og lægger pligterne til side.
Økonomisk set er året ikke særlig godt, men bortset fra dette, går alting så godt, at det ikke bør have den store betydning.
Den samlede prognose for slangen i 2017, forudsiger, at dine instinkter og generelle impulser vil blive øget i år. Dette kan hjælpe dig til at træffe hurtige beslutninger. Følg din mavefornemmelse i år, de kan forventes at være rigtigt.

Hesten
Horoskopet for dem der er født i hestens tegn, vil i 2017 blive et temmelig ligetil og uforanderlige år.
Men hesten er inde i en irritabel periode i dette år, den er utilfreds med andre mennesker og deres handlinger. Meget af dette skyldes hestens egen konservative personlighed, for det vil være en usædvanlig fremadskuende og initiativrig tid. En sådan følelse af utilfredshed kan ikke undgå at indvirke negativt på privatlivet og forholdet til andre, og kan endogså skade forholdet til forretningsforbindelser, hvorved der muligvis kan opstå en ond cirkel af nag. De ting, der ikke involverer mennesker, går bedre, og heldet bedrer sig. Hesten vil glæde sig over nogle rejser, og praktiske aktiviteter vil give gunstige resultater.

Geden
Et underholdende, men temmelig kostbart år. Geden må prøve at arbejde hårdere i år for at tjene så mange penge som muligt, for at få det hele til at løbe rundt.
Du bør være i stand til at afbetale gæld og skabe balance dit budget i år. Men sørg for, at du køber ting, som du ikke har brug for.  Lav ikke de store indkøb i år. Gem dine penge og planlægge dine fremtidige køb.
Du kan blive stresset på grund af alt dette ekstra arbejde, men det betale sig i det lange løb. Heldigvis nærer du stor tro på dig selv, så vær ikke bange for at slappe af, når du har brug for det, og brug din tid til at gøre ting, der gør dig glad og optimistisk, dette vil sænke dit stressniveau og gøre året lettere at komme igennem.
For dem, der tænker på at trække sig tilbage eller måske flytte ud på landet, er tidspunktet i år det bedst tænkelige. Der er gode muligheder for fritidslivet, både udendørs aktiviteter og mere stilfærdige kunstneriske sysler.

Aben
20170 bliver et stabilt år for dem der er født i abens år, hvor du fortsat har godt tag på økonomien.
Karriereudsigterne for dem, der er født i Abens år, er så gode som nogen sinde. I dette år, vil det være en god ide at udtrykke dine egne kreative ideer. Hvem ved? Dine ideer kan være forskellen mellem en lønforhøjelse, forfremmelse eller en ensformig karriere, men du skal ikke undervurdere dine modstandere.
Rejser til udlandet vil spille en stor rolle, men da der ikke er megen udsigt til held eller uventede lykketræf, bør man afholde sig fra spekulation.
Du er desværre noget mindre realistisk, når det gælder følelseslivet – her kan forholdene nærmest være kaotiske. Du har let ved at lade dig vildlede af besnærende drømme og illusioner. Især i årets første halvdel er du mere nærtagende over for din partners ønsker og behov.
Men årets sidste halvdel bliver en mere målrettet periode for dig, og så vil du igen være mere selvbevidst og omgængelig, og får dermed et bedre forhold til mennesker omkring dig, ikke mindst til din partner.
2017 tyder på, at du sandsynligvis vil føle, at du endelig har friheden til at gøre hvad du vil. Arbejdet med dine hobbyer eller mål, som du kan have været skubbet i de forløbne år. Mens disse hobbyer kan ikke gøre dig rig og berømt, men de kan i det mindste få en god tid.

Hanen
Et godt år for Hanen, det er jo dit eget år. I alle henseender er dette et glimrende år for Hanen. Det går fint med karrieren, og hjemme- og familielivet er trygt og godt.
Det er året hvor du vil kunne lave et flot comeback, hvor du vil være i stand til at løse dine problemer med relativ lethed, og hvor du kan finde indflydelsesrige eller magtfulde mennesker, der vil støtte dine ideer.
Du vil føle en bølge af produktiv energi, hvis du fremsætter dine synspunkter på en god og forståelig måde, kan du endda få nye projekter at arbejde på i dit job eller forretning!
Hvis du kan vælge dine job, så vælg et, der hjælper dig med at vise dine andre talenter, uanset hvad de måtte være. Dette er en tid til at gøre dig selv mere værdifuld for din chef og kolleger. Hvis du gør dette rigtigt, så kan du endda få en rejse eller en forfremmelse!
Følelsesmæssigt viser du en utrolig frodighed, du er uhyre varm, åben og opmuntrende i dine kontakter med andre mennesker. Året er fint til at pleje dit forhold til andre mennesker, til at tage vare på andre og dig selv. Men dette forudsætter, at du er mere omgængelig og mindre herskesyg. Hvis du viser næb og kløer, kan du ødelægge denne gode tone, du har omkring dig, og dermed også hele året.

Hunden
Hanens år bliver et blandet år for Hunden, der vil ramle ind i den ene krise efter den anden. Der vil være problemer med helbredet, romantikken, det offentlige og dine overordnede.
Forretningerne går det kun mådeligt med. Venner er ikke nyttigt eller forståelse og han finder det svært at få de penge tilbage, han har lånt ud. Du vil miste en midlertidigt tab af position og troværdighed.
Planer om forbedringer af hjemmet eller flytning forårsager uoverensstemmelser i familien.
Men fortvivl ikke. I 2017 vil du også været omgivet af den heldige stjerne.
Det betyder imidlertid at der også vil være nogle særdeles heldige perioder. Det kan være nogle store gennembrud i din karriere. Muligvis en lønforhøjelse eller forfremmelse i året. De bør være beskeden, og tage andres råd. 
Men sørg for, at de negative følelser vendes til en positiv energi. Brug de negative følelser, så du kan motivere dig selv til at skabe positive forandringer i dit liv i det kinesiske nytår 2017.
En balance mellem arbejde og hvile vil bidrage til at løse problemerne med helbredet.

Grisen
Et stille år uden de store begivenheder. For Grisen er økonomien fortsat stabil; og Grisens status både i og uden for hjemmet vil blive betydelig forbedret. Du kan læne dig tilbage og nyde de fine resultater fra tidligere tider og du behøver ikke at have dårlig samvittighed, fordi du ikke er særlig foretagsom i år.
Du vil have mere tid til at slappe og tænke over, hvad du vil gøre i fremtiden, der involverer dit job.
tænke over, hvad du vil gøre i fremtiden, der involverer dit job. Er det tid til at skifte til en ny virksomhed, eller er du tilfreds med hvor du er nu.  Hvis du vil skifte karriere, så er det bedste tidspunkt at gøre det på i efteråret.
Når det kommer til penge, skal du sørge for, at du får tilbagebetalt så meget som muligt. Dette vil hjælpe dig til at føle sig mere sikker i almindelighed. De risikobetonede spekulationer må frarådes.
Både kærligheden og privatlivet i almindelighed kan komme ud for belastninger.
Har du lyst til videre uddannelse, er dette år velegnet. Gå i gang, og skaf dig større kompetence. Skærp dine færdigheder, som vil hjælpe dig ud på jobbet, med dine venner og dine hobbyer.

Artikel fortsætter efter annonce
       Annonce
Artikel fortsætter efter annonce
       Annonce
Andre relevante emner og annoncer:

Om kina-portal.dk   |   Cookies politik  |   Kina-portal.dk sitemap